Търсене в този блог

понеделник, 13 юни 2011 г.

Как да стегнете кожата си след отслабване


Да свалите излишните килограми е супер приятно, но отпуснатата кожа може да ви сломи.

Време е да подобрите еластичността на кожата си и по този начин да съживите цялостното й състояние.

Освен, че сте постигнали желаните килограми, трябва да изглеждате добре със стегната и гладка кожа.

Тези, които имат подобни проблеми не бива да се отчайват. Всичко е поправимо. Стягането може да бъде част от ежедневните ни грижи, без да ни натоварва като време и усилия.

Ексфолиацията, освен че маха мъртвите ви клетки, помага на клетките са свикнат с факта, че трябва да се възстанови. Скрабът за тяло е вашият нов приятел. Така ще подобрите кръвообръщението. Всеки ден по време на сутрешния си душ не трябва да забравяте за тези важни стъпки.

Хидратацията е много важна, защото ще балансира тялото ви след загубата на килограмите. Пийте вода повече от 8 чаши на ден, през лятото при всички положения и повече.
  

Мускулите са едно от големите ви спасения. Качеството на кожата ви зависи от състоянието на мускулите. Трябва да пиете и много прясно изцедени сокове, ако искате кожата ви да изглежда добре.

Задължително спортувайте. Спортът е вашият приятел. Грижете се за тялото си, за да сте стегната и тонизирана. Винаги правете разнообразни упражнения, за да не се превърне спорта в нещо задължително.

Овлажняването на кожата също може да реши проблема ви, като се мажете с лосион всяка сутрин и всяка вечер. Използвайте стягащ лосион и отделно антицелулитен крем или гел.

Поглезете се с един масаж на седмица, защото той подпомага по-бързото кръвообръщение. Може и сами да си правите масаж с олио от кокос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар