Търсене в този блог

четвъртък, 2 юни 2011 г.

Наш шампион по фитнес се разпада?

Най-титулуваният български модел и световен шампион по фитнес Мирослав Йончев бавно, но сигурно се разпада. Парализа е сковала дясната му ръка, като заболяването се е отключило преди два месеца и засега не се намира лекар, който да се справи с него, пише столичен седмичник.
Собственикът на модна агенция "My agency" бе избран за модел с най-красиво тяло на световния конкурс "Мистър Свят" през 2005 година. Освен тази титла той е вице "Мистър Вселена 2003", световен шампион по фитнес за 2003 г. и "Мистър България" за същата година.

Мълвата носи, че дългогодишните увлечения на Йончев по тайните удоволствия в света на висшата мода в Азия и Европа, случващи се извън камери и ставали достояние на малцина, са докарали здравословните му проблеми.

Според запознати парализата се отключила и покрай пристрастеността му към опиати и стероиди. Освен скованата дясна страна на модния бос, белите му дробове също са сдали багажа. Специалисти обаче предполагат, че това се дължи най-вече на зверските диети, на които Йончев се подлагаше по време на фитнес кариерата си. Случвало се е и преди състезание да не приема вода по повече от десет дни.

Самият Мистър България категорично отказва да коментира каквото и да е, свързано със здравословното му състояние.

Миналата година неговите момичета пожънаха небивал успех на конкурса Playmate of the Year, след като осем от 12-те финалистки бяха представителки на "Мy Agency”.  Короната отиде при Златка Димитрова, която грабна наградата от 10 000 лева и бяла лъскава лимузина, а Playgirl и Рlayboy.bg си поделиха брюнетката Виктория Сечкова и блондинката Светлана Василева от същата агенция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар