Търсене в този блог

събота, 19 март 2011 г.

ДИЕТАТА НА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН

Памела Андерсън е строга вегетарианка. Не яде червено месо, пилешко, риба и морски дарове. Секссимволът решава да премине на вегетариански начин на хранене още като тийнейджърка, когато вижда баща си да реже главата на елен, който преди това е уловил и убил. Член е на PETA и защитава правата на животните още от гимназията.
Памела Андерсън води продължителни ожесточени борби с KFC за нехуманния начин, по който се отнасят към пилетата, които използват.

Любимото вегетарианско меню на Памела
Андерсън е маруля с тофу + задушени зеленчуци + кашкавал + плод.


Секссимволът има още няколко трика, за да поддържа форма без стриктна диета. Например като дъвченето на дъвка без захар, докато готви за своите приятели, за да не се изкушава да опитва съставките.

Памела Андерсън тренира интензивно във фитнес залата 4 пъти седмично с личен треньор. Комбинира кардио със силови упражнения.

Почитателка е на Пилатес. Полага най-много усилия за стягане на бедрата и седалището. За справяне с целулита и стягане на цялата мускулатура използва степер по 45-60 минути. Харесва също бягането навън и тренирането на елиптичен тренажор.
Освен това звездата обича да играе всякакви спортове с децата си и те също й помагат да поддържа форма – футбол, баскетбол, бейзбол и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар