Търсене в този блог

неделя, 29 май 2011 г.

Любо Чука нокаутира Джими Амбриз за 33 секунди! Близо 4000 души на „Maxfight 21”

21-вият професионален турнир „Максфайт” събра близо 4 хиляди души в столичния Зимен дворец на спорта. Любителите на ММА изгледаха деветте зрелищни сблъсъка, които успяха да подържат висок адреналина до края на Гала вечерта.

Файт картата оправда очакванията за срещи с интересна развръзка. В кулминацията на вечерта любимецът на публиката Любо Симеонов победи американския си опитен ММА боеца Джими Амбриз още в 33-та секунда на първи рунд с нокаут.

Гребецът показа изключителна форма и поведение, както и уникален тайминг. За него това бе втори професионален ММА мач, този път и пред погледа на американския мениджър Кен Павиа, който след срещата заяви: „С този човек могат да се пожънат успехи и в киното. Ще обмислим нещата с проумотърите от Максфайт и ще работим в бъдеще. Сега не мога да посоча конкретни дати и имена, но мога да ви кажа със сигурност, че в UFC и Белатор се търсят точно такива състезатели, хората обичат да гледат сила и агресия. Разбира се освен Симеонов и Караджов, аз харесах поведението и на други момчета. Поведението е много важно, разбирайте го като еволюция в професионалния спорт.” На практика Любо Симеонов продължи да трупа опит на професионален ринг, подкрепян от многолюдната публика, а в червения ъгъл подкрепян и от приятелите си боксьорът Кубрат Пулев, бореца Красимир Кочев, ММА майстора Благой Иванов - Багата и редица други спортисти. Симеонов бе подкрепян и от спортния директор в Лукойл Сашо Везенков, който остана приятно изненадан от организацията на бойното шоу. За Везенков това бе първо посещение на ММА Гала вечер, като пред медиите той сподели че няма да е последно.
 В останалите сблъсъци Георги Георгиев победи Ангел Карашев с ключ гилотин във втори рунд. Също във втори рунд с гилотин Георги Стоянов (Станчев) победи Светослав Георгиев. Третият сблъсък се оказа много интересен от страна на технически и тактически умения на бойците Кирил Хаджийски и Станислав Драков. В този мач посочен от председателя на съдийската бригада Пламен Петров като „мач на вечерта” победи по точки Кирил Хаджийски. Очаквана победа с ключ rear naked choke (душене отзад) в първи рунд записа и Деян Топалски, който се наложи над сърбина Иван Симич. Топалски впечатли и с интересна хореография при излизането си на ринга. Столичния боец бе избрал самурайски меч за аксесоар, което предизвика бурни аплодисменти. Бургазлията Недялко Караджов също записа победа над сръбски опонент. Караджов победи с технически нокаут в първи рунд Деян Новакович. Единият от братята близнаци Димитрови – Росен победи лесно с технически нокаут Хесус Родригес. За испанеца това бе четвърта загуба в кариерата му, а за Росен 23-та победа.  В друг мач с интрига Красимир Младенов - Бореца победи Светослав Захариев - Тялото с ключ американа. Хронометрите засякоха триумфа на Младенов в 3,56 минута на първи рунд.
Румен Димитров продължи серията си от победи на професионалния ринг в ММА, след като победи опитния испанец Микел Кортез.
Следващият 22-ри турнир от веригата „Maxfight“ ще бъде от серията New Wave на 4 юни в курорта Свети Влас. В надпреварата край морето ще участва друг любимец на феновете Атанас Джамбазов. Пълната файт карта ще бъде публикувана на официалния сайт на БФММА www.mmabg.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар