Търсене в този блог

вторник, 31 май 2011 г.

Бербатов, “Манчестър” не те заслужава


Бербатов, “Манчестър” не те заслужава


Бербатов, “Манчестър” не те заслужава
Димитър Бербатов
Много хора си мислят, че “Манчестър Юнайтед" е добър клуб. Не , той е една добра машина за пари, не за футбол. Изобщо английският футбол повече прилича на лека атлетика, отколкото на игра. В която не е важна скоростта, с която пробягваш 60 м, а скоростта на мисълта. Алекс Фергюсън имаше един шанс да превърне “Юнайтед” във велик отбор. Този шанс се казваше Димитър Бербатов - голмайсторът на Англия и може би най-интелигентният футболист на съвремието.
Шотландецът обаче не пожела да се възползва от шанса си. Сложи Бербатов на пейката в първенството, а във финала на Шампионската лига дори не го взе за резерва. И затова си получи наказанието.
Нашият съвет към Бербатов: Търси си интелигентен отбор като “Барселона”, в “Юнайтед” не те заслужават!

1 коментар:

  1. Истината е, че футболът е бизнес и явно Бербатов не е влизал в сметките на бизнесмените. Дори смятам, че САФ е наясно с това, защото 30млн паунда се вадят трудно за нещо, което не е 100% качествено. Просто при плащането още не са били наясно с настоящите си интереси. Има и нещо друго - закотвянето на Бербатов стана именно в неговата върхова форма, след хеттриковете и 5-цата, т.е. може би има и друга причина, която обществото не знае (може Берба да е поискал повечко пари, които ЗАСЛУЖАВА, но това да не се е понравило на ръководството). Истината е, че този играч трябва да бъде прибран отново в Германия, където се чувства добре. В Италия защитата ще го съсипе, а в Испания просто си имат по-класни нападатели. В Англия не е добре да остава, защото в Тотнъм при напускането му агитката го нарече предател, а Сити не вярвам да да имат истински интерес към него.

    ОтговорИзтриване