Търсене в този блог

събота, 21 май 2011 г.

СЪВЕТИ ОТ РОНИ

Мускулният растеж може да се окаже труден и болезнен за някои, но аз съм открил, няколко факта, които могат мн

"През годините получих многобройни въпроси по отношение на храненето и по-точно как да се трупа чиста мускулна маса. Мускулният растеж може да се окаже труден и болезнен за някои, но аз съм открил, няколко факта, които могат много да помогнат в това отношение...

1. Яж, яж и накрая похапни

2. За да увеличиш силата и масата си опитай да ядеш от 4 до 6 пъти дневно. Избирай храни от всички групи, включи повече картофи, ориз, плодове и зеленчуци.

3. Увери се, че ядеш достатъчно. Нисколипидната диета и необработените храни са за добри, но няма да ти помогнат да увеличиш мускулите си. Мазнините доставят допълнително калории, мастно-разтворими витамини A, D, E и K и градивни материали за някои важни хормони, които ускоряват и стимулират мускулния растеж. Апропо, не е разумно и да се злоупотребява и с мазнините.

4. Следи теглото си. Мери се всяка седмица за да видиш дали си на прав път и ако не – помисли какви нови ходове трябва да предпиремеш.

5. Накрая, но не на последно място – продължавай да тренираш здраво. Запомни, че мускулната маса не се появява за един ден."

Източник: официален сайт на Рони Колман

Няма коментари:

Публикуване на коментар