Търсене в този блог

четвъртък, 12 май 2011 г.

Джей Кътлър шокира всички

Съвсем наскоро по канадския спортен канал TSN е излъчено теле шоу под надслов „Next Question”, на което е бил поканен Джей Кътлър.
В хода на програмата той съобщава, че не приема анаболни стероиди, което по мнението на много специалисти в професионалния бодибилдинг е невъзможно.
Журналистите припомнят, че по-рано от филма „Bigger Stronger Faster” е изрязана сцената, в която Джей отговаря на Крис Бел, че не счита за „мошеничество” приемането на какъвто и да е допинг в бодибилдинга. Тогава той казва, че всеки сам за себе си разглежда преимуществата от приема на анаболни стероиди, и добавя, че културистите ги приемат, за да станат огромни и да побеждават. А това, че могат да нарекат някого мошеник, е нормално. Джей твърдо заявява, че не пренебрегва преимуществата на медикаментите.

Сега е малко трудно да се повярва на позицията, изказана в Канада, но той поне на думи показва, че е преминал на страната на отричащите забранените медикаменти.
Джей Кътлър освен феноменален културист е и бизнесмен. Според журналистите той е човек, който се владее перфектно и какъвто и въпрос да му зададат, успява да запази спокойствие. Много други културисти при въпрос за използване на стероиди се сърдят, стават агресивни, докато Кътлър остава непоклатимо хладнокръвен.

Ето още няколко интересни момента от вече прочутото канадско интервю:
Джей потвърждава, че размерът на ръката му е 22.5 инча (57 см).
Джей вярва, че размерът на ръката на Хълк Холган в най-добрите му години е била 24 инча (61 см).
Джей консумира от 4000 до 7000 калории дневно.
Джей не проявява интерес към състезания за най-силен човек в света.
Посещава солариум 3 пъти седмично.
Ваните в Япония се оказали много тесни за него.
Може да се смести на обикновено място в самолет, но предпочита първа класа.
Не намира за привлекателни културистките.
И все пак най-смайваща е новината – не използва стероиди!

Няма коментари:

Публикуване на коментар