Търсене в този блог

неделя, 29 май 2011 г.

Шефът на културизма: Кандидатираме се за домакинство на Световното

"Ще развием кандидатура за домакинство на световното първенство през 2013-а. 50 000 в България са гледали Европейското онлайн", сподели Александър Сталийски.
Председателят на българската федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски сподели впечатленията си от приключилото преди седмица европейско първенство в София.

Босът на културистите бе специален гост в предаването "Нека говорят" по bTV. Припомняме ви, че българският национален отбор по културизъм взе цели 7 медала от форума, който се проведе в Зала №1 на НДК на 21-и и 22-и май.

"На световно ниво сме и действаме професионално. И преди бяхме добри, но сега вече разполагаме с база и методика, има къде да тренираме. Изключително доволен съм от европейското първенство. Медалите ни не са заради домакинството на България. Взехме 5 първи места, което е невероятен успех. В националния отбор по културизъм няма звезди, всички са равнопоставени", каза Сталийски.

"В момента развиваме кандидатура за домакинство на световното първенство по културизъм пред 2013-а година. Успяхме да реализираме проекта с Европейското и сме много доволни. Цели 50 000 българи са гледали шампионата на лайф-стрийминга. Ще продължим да развиваме фитнеса, защото това е най-масовият спорт в България", добави Александър Сталийски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар