Търсене в този блог

сряда, 4 май 2011 г.

Отслабване на звездите за червения килим

Звездите винаги показват своите постижения при отслабване именно на червения килим. Известния специалист по хранене на звездите и автора на книгата „ Яжте зелено, бъдете слаби” Кайт Гийгън споделя няколко съвета, с които звезди като Натали Портман и Леа Мишел се подготвят за червения килим.
Кейт нарича този план 3-те „П”. Тя смята, че това е ключът към идеалното отслабване и придобиване на самочувствие и зареждане с енергия. И най-добрата новина е, че това не са съвети, които могат да спазват само звездите.
1. Протеините – те подържат и изграждат мускулите ви и помагат да се чувстваме сити за по-дълго. Освен това изграждането на мускули спомага изгарянето на калории и подсилва метаболизма. Протеините са една от тайните на звездите да изглеждат чудесно и да ни пленяват от червения килим.
2. Перфектните порции – тайната на перфектната порция не е толкова в количеството храна, което имате в чинията, колкото в количеството калории, които има в чинията. Целта ви трябва да бъде да консумирате 350-400 калории на хранене и 100-150 калории при междинните хранения. И все пак се уверете, че калориите не са повече, защото чинията е по-голяма.
3. „Пауър’ храните – някой храни осигуряват повече хранителни вещества от други и имат по-малко калории. Освен това те поддържат нивата на енергия на по-високо ниво и подсилват имунната система. Такива храни подходящи за отслабване пъпеш, авокадо и зеле.

Няма коментари:

Публикуване на коментар