Търсене в този блог

сряда, 18 май 2011 г.

Как отслабна Тайра Банкс?

През 2007 година Тайра Банкс беше ужасяващо дебела. Таблоидите разпространиха снимки по бански, на които бившият модел беше с 14 кг над теглото от успешните си години като модел и не спестиха на Тайра Банкс ироничните коментари.
В своето хитово шоу “America's Next Top Model”, Тайра Банкс винаги подчертава значението на увереността в собственото тяло, но още си спомня с разочарование за снимките по бански, разпространени от таблоидите през 2007 година с ироничните заглавия "America's Next Top Waddle" (“Следващата топ патешка походка на Америка”) и “Tyra Porkchop” (“Тайра свински котлет”).

По-късно в ексклузивно интервю за списание “People” Тайра Банкс споделя как се е чувствала по време на подигравките с теглото й. “Получавам много писма от момичета, които казват: Харесвам те, защото не си кльощава като останалите, мисля, че си красива! Когато таблоидите определят тялото ми като “грозно” и “отвратително” как се чувстват тези момичета?”, разгневена е Тайра Банкс. В яда си бившият модел стига дори до вулгарни изрази като "Можете да целунете тлъстия ми г*з!"

как отслабна тайра банкс?Що се отнася до това как се чувства в тялото си при тогавашните 73 килограма, което е с около 14 кг над теглото, с което позира по бански на корицата на списание “Sports Illustrated's” през 1997 година, Тайра Банкс споделя: “Все още се чувствам гореща и секси, но всеки ден е различно. Когато се опитам да вляза в дънки, които съм носила преди години, а сега ме карат да се чувствам като “мъфин”, си казвам “По дяволите!”. Освен това Тайра Банкс е убедена, че снимките са правени от неподходящ ъгъл.

“Тя има много женствено, страхотно тяло, което върви нагоре и надолу”, казва нейната добра приятелка супермоделът Хайди Клум. Тайра Банкс признава, че откакто прекратява кариерата си на модел през 2005 година, теглото й прогресивно расте. “Чувствам се по-комфортно, когато съм по-лека – спя по-добре, хъркам по-малко, по-издръжлива съм когато тренирам, ръцете ми изглеждат по-добре.”, признава шоколадовата хубавица.

“Направила съм милиони долари с тялото, което имах, така че къде е болката от напълняването? Ако страдах от качените килограми, щях да пазя диета. Болката е при този, който прави снимките и изрича тези ужасни неща по мой адрес.”
, продължава да се гневи Тайра Банкс.

И следва голямото НО. Истината е, че колкото и да го отрича, няма жена, която да се чувства добре в кожата си след голямо напълняване. Дълго време Тайра Банкс твърдеше, че не мисли да отслабва, но все пак го направи. Отслабна и се появи на корицата на списание “Ocean Drive”. За да постигне перфектна форма Тайра Банкс изгаря мазнините с 30-минутни сесии на бягащата пътека или на елиптичния тренажор 3 пъти седмично. Освен това обича да тича навън и напоследък го прави редовно. Никакви цигари, никакъв алкохол и здравословно хранене е другата част от програмата за отслабване на Тайра Банкс, която й върна секси фигурата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар